5 רעיונות להיכרויות של סטודנטים
השארת תגובה
הדעה הרווחת היא שהכי קל למצוא זוגיות בקמפוס, המון זוגות לאורך השנים סיפרו שהכירו את בני זוגם לחיים בספסל הלימודים.
כל התנאים מתאימים לכך,
גילאים, שגרת לימודים, חברים משותפים ועוד…
הופעה החיצונית – חשוב להשקיע מחשבה נוספת לפני שתסגרו את הארון ותצאו מהבית ליום חדש.
פרטי לבוש יכולים לומר הרבה עליכם ואף להשפיע על הרושם הראשוני, לכן חשוב שתקפידו על הופעה נאה ומוקפדת, שימרו על אסתטיקה זה א’ ב’ ולכו עם בגדים ראויים ללא כתמים וללא חורים.
מי שרוצה לבלוט על פני האחר, צריך להשקיע עוד רגע אחד נוסף במחשבה על הבגדים שהוא לובש, על השילובים שהוא עושה, להוסיף אביזרים כמו כובע, שרשרת או תיק מעניין.
אנו קוראים את המפה החיצונית לפני שאנו קוראים את המפה הפנימית.
מקומות מפגש – קפיטריה, בספרייה, אצל חברים משותפים או אפילו בדשא של הקמפוס.
סטודנטים יכולים ללמוד יחד למבחנים, לאכול יחד או בכלל להגיע יחד לקמפוס, לשבת יחד בהפסקות
בכל קמפוס יש סטודנטים פעילים שכולם מכירים אותם או לכל הפחות שמעו עליהם, וככל שהם עושים יותר, כך החשיפה אליהם תגדל, וכך כשהסטודנטים הפעילים יחפשו זוגיות הם יעלו לעצמם גם את הסיכוי למצוא אהבה.
חשוב להיות פעילים באירועים סטודנטיאליים, יוזמה ולקיחת חלק בפעילות, מגדילה את האפשרות לחשיפה וליצירת קשרים חדשים.
אם יש מישהו שמוצא חן בעיניכם, בררו לאיזה קורס הוא נירשם וכך תוכלו לקחת קורס בחירה זהה ולהגדיל את הסיכויים שתפגשו, יצירת תחום עניין משותף יגדיל את הסיכויים והוא חשוב לעין ערוך.
הצעד הראשון יכול להיות הקשה ביותר, לא תמיד יודעים מה נכון להגיד או שלא מוצאים סיטואציה מתאימה לפתוח שיחה, אבל חישבו רגע, דווקא במסגרת לימודית משותפת יש כל כך הרבה משפטי פתיחה שאפשר לפתוח בהם שיחה.
אחת הדרכים היא לפנות באופן ישיר ולשאול שאלה אותנטית שבאמת רוצים לדעת אותה, כמו ‘איפה קנית את הכובע המדליק הזה?’. אם נפתח בשאלה אותנטית שאף מחמיאה בדרך כלשהי לצד השני, יש סיכוי גבוה שזה ישבור את הקרח ויעבוד, אותנטיות זה שם המשחק.
דרך נוספת היא לספר על עצמכם משהו ולחשוף במידה מסויימת עצמכם, מבלי שהצד השני פנה אליכם, לדוגמה, “יש לי בדיוק תיק כמו שלך שקניתי בפאריז מעניין איפה קנית אותו , חיפשתי כזה פה ואין בארץ”
נכון, זה דורש אומץ וביטחון אך משפט כזה מייצר שיחה, המשכיות וסיכויי ההצלחה גבוהים”, בני אדם אוהבים ומעריכים כשמישהו מספר סיפור או נחשף בפניהם, גם אם זה מייצר אצלם שיפוטיות, אנשים קשובים ומעריכים מישהו שמסוגל לחשוף את עצמו בפני אדם זר.