3 עובדות למבחן התאמה בין בני זוג
השארת תגובה
האם נועדנו זה לזו?
התאמה בין בני זוג היא לא רק שאלה של משיכה גופנית.
לפי חכמת הקבלה, זיווג אמיתי מתרחש במיימד הרוחני ורק אחר כך במימד הפיסי.
חכמת הקבלה מלמדת שפרט למשיכה הגופנית בין המינים והצורך במציאת בן זוג לרבייה ולהקמת תא משפחתי משותף, חובה עלינו להבין שלא עם כל בן זוג שאליו אנו נמשכים פיסית ניתן יהיה לקיים קשר הרמוני.
כי על פי הקבלה,זיווג ראוי ואמיתי מתרחש קודם כל במימד הרוחני ורק אחר כך במימד הפיסי, צריך להבין שיכול להבנות קשר דיס הרמוני למרות המשיכה הגופנית.
לפני קבלת החלטה משמעותית כמו חתונה, ודאו שבן זוגכם מחויב לחלוטין לסטנדרטים מוסרים ואתיים אשר תואמים את סולם הערכים שלכם. לכולנו יש ערך בסיסי שהוא משמעותי ביותר באישיות שלנו
בדקו כיצד בן הזוג שלכם מתנהג בחברה, האם לוקח חלק פעיל או לא, משתלט על השיחה או נותן לצד השני מקום להביע את עצמו, איך הוא מדבר למתדלק בתחנת הדלק? האם הוא פונה בנימוס לאנשי שירות כמו מוכרים או קופאיות?
האם הוא רוטן כלפי אנשים שמתעכבים, כגון מלצריות עמוסות עבודה? האם הוא נוהג ברכב בחוסר התחשבות בנהגים האחרים?
שאלו את עצמכם שאלות כאלה ושימו לב לתשובות, התשובות תשקפנה אתה תכונות שיצוצו בהמשך הדרך. גם אם בן/ת הזוג שלכם יוצא מגדרו כדי להיות נחמד אליכם, הוא לא יוכל להתמיד בהתנהגות נחמדה לאחרים אם היא לא מושרשת אצלו היטב לכן, אם תפקחו עיניים, תדעו כיצד יתנהג אליכם בעתיד לאחר שתינשאו – כשלא יצטרך יותר לצאת מגדרו.
בני זוג עלולים להתווכח במשך שעה, או אפילו שעות ואז מסתבר שכל העסק היה פשוט אי-הבנה אחת גדולה שיכלה להפטר שעות קודם לכן.
שחילוקי דעות רבים הם כמו ענן רדיואקטיבי – הם מתפשטים בכל הבית והורסים את האווירה. לא כייף לחזור לבית אשר יש בו אנרגיה שלילית
מובן שלא תמיד יש הסכמה על כל הנושאים, חילוקי דעות שונים יכולים לצוץ אצל כל זוג–רק שימו לב לכך שהם לא מתרחשים לעתים קרובות מדי.
משיכה פיזית היא חלק חיוני בנישואין. אי אפשר להינשא למישהו שאינכם נמשכים אליו.
עם זאת, יש הבדל בתחום זה בין גברים לנשים.
גברים אוהבים נשים שאליהן הם נמשכים פיזית, ונשים נמשכות פיזית לגברים שהן אוהבות.
נכון שהמשיכה הפיסית היא חיונית, על זה אין שאלה רק אל תהפכו אותה לבסיס יחסיכם.
כל מה שקורה מבחינה גופנית אמור להיות ביטוי של משהו עמוק יותר ברמה הרגשית והרוחנית, שימו לנגד עינכם גם את הערכים, כישורי התקשורת והיחס והתייחסו אל הכול כמקשה אחת